Vi værner om lokalsamfundet

Hos Ø/strøm er nærmiljøet vigtigt. Vi værner om lokalsamfundet og prioriterer den gode service højt. Derudover arbejder vi altid på at få så billig el, som muligt, til beboerne på Langeland, Strynø og Siø - så har du hus, sommerhus, lejlighed eller virksomhed her, glæder vi os meget til at kunne byde dig velkommen som kunde.

Dine muligheder

Hos Ø/strøm har du flere forskellige muligheder for valg af elprodukt, så du kan finde den løsning der er bedst for lige netop dig. Du kan bl.a. vælge mellem en KvartalsEL-løsning, det certificerede grønne produkt GrønEL – eller noget helt tredje. Vi har også en løsning til din elbil.

Du kan læse mere om alle vores produkter her.

Hvis du har spørgsmål, sidder vores kundeservicemedarbejdere altid klar til at hjælpe. Se kontaktinformation her.

Bliv kunde

For at blive kunde skal du blot kontakte vores kundeservice, så kan de hjælpe dig videre. Vi vil altid gerne have alting på skrift - både for din og vores sikkerheds skyld. Derfor er den bedste fremgangsmåde at sende en mail til post@o-strom.dk hvor du fortæller hvilket elprodukt du ønsker. Derudover skal vi bruge dit cpr.nr., telefon nr., betaler adresse samt forbrugsadresse.

Når vi har modtaget alt dette, vil du modtage en elkontrakt og/eller besked om det videre forløb.

Hvis du har brug for hjælp til valg af elprodukt er du altid velkommen til at kontakte kundeservice.

Når du er oprettet som kunde kommer du fremover til at kunne se dine regninger og dit elforbrug i minForsyning. Se mere her.