Ø/strøm igen med lave priser på KvartalsEL og SpotEL

KvartalsEL er, trods en stigning fra 3. kvartal, stadig blandt de allerbilligste i markedet, når man sammenligner tilgængelige elprodukter, som har fast pris året ud.

SpotEL er kendetegnet ved, at alle elhandelsselskaber indkøber strømmen til samme pris på elbørsen . Ingen ved hvad prisen bliver , uanset at alle handelsselskaber skal angive en estimeret pris.
Så uanset hvilken pris, der bruges for at fange kundernes opmærksomhed, bliver forskellen i sidste ende alene tillæg og abonnement - også her ligger Ø/strøm i den billige ende.

Elmarkedet er ekstremt usikkert i øjeblikket og mange overvejer hvilket produkt de skal vælge ?

KvartalsEL er for kunden, som ønsker at kende sin regning og måske ikke har det store elforbrug at flytte rundt med.
SpotEL er til kunden, der ønsker at satse på elmarkedet, og som kan flytte sit forbrug efter priserne. Spotpriserne er forskellige time for time, så man skal nøje følge prisudviklingen, og primært lægge sit strømforbrug i de billige timer af døgnet. Ved at flytte sit primære strømforbrug til de billige timer, kan man måske drage fordel af SpotEL i det lange løb. Der vil formentlig komme højere spotpriser frem mod vinter.

Uanset hvilket produkt man vælger, kan man først til nytår vide, hvad der endte med at være billigst. Før kendes de endelige priser til brug for sammenligning ikke.
 

Tilbage