Om os

Siden 2007 har vi leveret el til kunder i vores forsyningsområde. I starten kun som leverandør af forsyningspligtig el, men fra 2012 valgte Ø/strøm A/S at tilbyde vores kunder de samme muligheder som andre el-handelsselskaber.

Vi tilbyder flere el-produkter, som du kan vælge imellem, og det giver mulighed for at handle el lokalt til en konkurrencedygtig pris. Ø/strøm sælger kun el til kunder på Langeland, Strynø og den lokale fokus gennemsyrer hele vores organisation.

Vi fører ikke store reklamekampagner, eller bruger smarte sælgere, der ringer dig op unødt. Vi arbejder alene på at skaffe vores lokale kunder en fornuftig pris, og igennem længere tid har vores pris på kvartalsEL været så god, at det ofte kun har været overgået af diverse introduktionstilbud fra andre elhandlere.

Du er velkommen til at måle os på www.elpris.dk.

Vælg "fast pris" når du søger - da vores priser gælder 1 kvartal ad gangen og følger dermed de udmeldte forsyningspligtspriser fra Energitilsynet.

Vælger du "variabel pris" bliver vores pris sammenlignet med produkter som ofte er prissat ud fra tidligere priser - den kommende pris kendes nemlig ikke.

Som elkunde har du rettigheder som el-handelsselskaberne skal overholde.
Disse rettigheder er beskrevet på Energistyrelsens hjemmeside og kan ses her www.ens.dk/ansvarsomraader/el/elkunder

Som kunde hos Ø/strøm A/S har du mulighed for adgang til vores kundeportal - LEF WEB. 
Her kan du finde dit elforbrug og tidligere fakturaer - se www.lefweb.dk eller klik her.