Nyheder

SpotEL - nyt elprodukt

Nu tilbyder Ø/strøm A/S alle kunder at få leveret el baseret på spotprisen på elmarkedet.

Vælger du produktet SpotEL - har du selv mulighed for at påvirke både din elpris og din miljøbelastning ud fra dit forbrugsmønster.

Bruger du strøm om natten, eller andre perioder hvor der er lav elpris vil du kunne få en lavere elregning, hvilket især gør SpotEL velegnet ved opladning af elbil.

Læs mere om SpotEL

September 2020 - Ø/strøm A/S har indgået aftale med True Energy.

Som led i den grønne omstilling og de udfordringer og muligheder der opstår i den forbindelse, har Ø/strøm A/S indgået en aftale med True Energy.

True Energy stiller en App til rådighed, der kan give overblik over både elpriser, men også CO2 belastningen - time for time.
Samtidigt kan den hjælpe med at automatisere elforbruget ud fra priser eller miljøbelastning.

Se pressemeddelelse fra True Energy - her

Ø/strøm's kunder vil i nær fremtid få mulighed for at benytte de funktioner som App'en tilbyder - så snart arbejdet med at klargøre App, interne systemer og fleksibelt elprodukt der komplimenterer brugen, er klar.

Forsinkelse af årsopgørelse 2018 for kunder der er nettoafregnet gruppe 6

I forbindelse med overgang til flexafregning af installationer som er årsbaseret nettoafregnet gruppe 6 - er vores IT leverandør desværre løbet ind i nogle udfordringer med beregning af opgørelser.

For ikke at risikere at fremsende forkert beregnede opgørelser, har Ø/strøm besluttet A/S at udskyde beregningen til medio februar 2019.
Vi beklager ulejligheden.

Din fremtidige afregning ændres fra 2. kvartal 2018

Årsopgørelsen for 2017 bliver den sidste du modtager. Fremadrettet vil du modtage 4 opgørelser årligt, en for hvert kvartal.
Læs mere her

Nye regler på elmarkedet

1. april 2016 skete der store ændringer i elmarkedet.
Som din el-leverandør overtager vi al kontakt med dig som kunde, og du vil fremover kun modtage en regning.