Brodne kar i el branchen

Ø/strøm er fortsat et lokalt og selvstændigt Langelandsk elselskab, og der er ingen planer om, at ændre på det! Vi vil forsat arbejde på at levere el så billigt, som muligt til vores lokale forbrugere og støtte op om lokalsamfundet og lokale foreninger.

Vi oplever desværre, at der også er brodne kar i vores branche. Senest er flere af vores kunder blevet ringet op af konkurrerende elselskaber, som hævder at have købt Ø/strøm. Derfor spørger sælgeren efter personlige oplysninger hos forbrugeren.

Vi vil gerne understreje: vi er IKKE blevet købt af nogen! En god huskeregel er: giv aldrig personlige oplysninger til en sælger fra et elselskab. Sørg for at få al information på skrift.

Opkald fra misledende sælgere i elselskaber er desværre ikke nyt – i efteråret 2021 blev to politianmeldt for uønsket telefonsalg og vildledning. Forbrugerombudsmanden skrev om de to politianmeldte elselskaber i efteråret 2021. Du kan læse pressemeddelelsen her.

Hos Ø/strøm vil vi fortsat levere el til Langeland, Siø og Strynø i fremtiden, og vi vil også fortsat støtte tiltag og aktiviteter i vores område.